KontaktPartneriDokumentacijaSitemap
Home
samo u okviru TRC pro
 
  ProizvodiPrimena i RešenjaIndustrijeObuka i Seminari  
 

Oprema za tehnički pregled vozila

Oprema za tehnički pregled vozila

TRCpro - oprema za tehničke preglede vozila

Tehnička ispravnost vozila čini jednu od najvažnijih karika sistema bezbednosti u saobraćaju. Istovremeno, sa ekološkog stanovišta, motorna vozila predstavljaju jedan od najvećih izvora zagađenja životne sredine: zbog emisije izduvnih gasova, otpadnog motornog ulja i odlaganja velike količine otpada po isteku radnog veka vozila. Pravna ispravnost vozila nije ništa manje važna.

Ova tri aspekta iz oblasti saobraćaja objedinjena su tehničkim pregledom vozila i nije potrebno posebno naglašavati sa kojom pažnjom se mora pristupati ovom poslu na svim nivoima, od državnih organa koji donose propise iz ove oblasti, preko ovlaštenih tehničkih pregleda, do proizvođača opreme i, na kraju, vlasnika vozila. U ovom lancu je veoma bitno da svi imaju isti cilj: podizanje tehničkog i ekološkog nivoa kao i pravne ispravnosti vozila.

Kao firma koja se dugo bavi merenjem mehaničkih veličina električnim putem TRCpro se našao u grupi proizvođača merne opreme za proveru tehničke ispravnosti vozila.

TRCpro pored toga što nudi kompletnu opremu za tehničke preglede vozila, radi i servis linija, kao i adaptaciju postojećih rešenja drugih proizvođača, a sve je usaglašeno sa aktuelnim propisima.

Naša oprema obezbeđuje:

  • poboljšanje kvaliteta i pouzdanosti merenja
  • usaglašenost sa aktuelnim propisima i prilagođavanje vašim zahtevima
  • podizanje kompletnog poslovanja na viši tehničko-tehnološki nivo