KontaktPartneriDokumentacijaSitemap
Home
samo u okviru TRC pro
 
  ProizvodiPrimena i RešenjaIndustrijeObuka i Seminari  
   
Sistemi za geometrijska merenja uz pomoć lasera

Sistemi za geometrijska merenja uz pomoć lasera

Sistemi za geometrijska merenja za sve potrebe

Sistemi za lasreska geometrijska merenja su podeljeni u tri grupe:

Poravnanje vratilaLasersko centriranje i poravnanje vratila
Poravnanje remenica i lančanikaLasersko poravnjanje remenica i lančanika Sistemi za geometrijska merenjaSistemi za laserska geometrijska merenja
Sistemi za lasersko centriranje i poravnanje vratila od jednostavnih horizontalnih mašina, do najkompleksnijih poravnavanja, kao i sistemi za poravnanja u eksplozivnim sredinama. Kompletan asortiman alata za poravnanje remanica i lančanika (jedinstven sistem u svetu koji ima ATEX sertifikat). Izaberite jednostavan sistem gde vidite lasersku ravan ili sistem sa digitalnim očitavanjem i sledivošću. Šta god izabrali, rezultat će biti brzo i precizno poravnanje. Sistemi za geometrijska merenja predstavljaju širok pojam. Možemo vam ponuditi sisteme "ključ u ruke" za specifične aplikacije. Ali bez obzira na to, vaš sistem i dalje ostaje proširiv i nadogradiv za nove aplikacije.

Tako možete izabrati sistem prema vašim potrebama. Na primer prema aplikaciji: da li želite da poravnavate vertikalne pumpe? Ili vaš izbor može biti prema vrsti mašine koju posedujete. Na primer turbina čiju geometriju treba proveriti. Ali nemojte ni to da vas ograničava. Lako možete kombinovati samo one komponente naših sistema koji odgovaraju baš vašoj aplikaciji. Na primer laserski odašiljač, laserski detektor i nosači. Tako ste kao korisnik, obezbeđeni za budućnost i možete lako proširiti vaš sistem i koristiti ga za neku sasvim drugu aplikaciju. Zog toga su Easy-Laser sistemi van konkurencije po ceni.

Proširivost naših sistema smanjuje vaše investicije u budućnosti

Easy-Laser® sistemi su sigurna investicija. Nudimo rešenja "ključ u ruke" kao i rešenja za specifične aplikacije. Međutim, pored toga, Easy-Laser® ostaje proširiv. Može da se kombinuje i nadograđuje, tako da zadovolji sve vaše potrebe sada i ubuduće. Ko zna kakve će vaše potrebe biti sutra? Kao primer proširivosti, svi naši sistemi za geometrijska merenja, lako mogu da se pretvore u opremu za poravnanje vratila. Isto tako sistem za proveru centričnosti otvora se lako transformiše u sistem za proveru turbina. Ili sistem za poravnanje remenica i lančanika u sistem za lasersko centriranje.

Komponente sa kojima merite i koje čine vaš sistem za merenje su uvek kombinacija hardvera i softvera. Ako počnete sa sistemom D450 ili D505 (koji imaju manje programa za merenje) kasnije lako možete nadograditi sisteme sa softverom koji se nalazi na naprednijim sistemima. Univerzalnost Easy-Laser® sistema čini vašu investiciju isplatljivijom. Prilično jednostavan i siguran izbor.

Obratite pažnju da sistem Easy-Laser® D550 Extreme™ nije proširiv za rad u eksplozivnim sredinama, sa drugim laserskim odašiljačima i detektorima. To je zbog toga što je oprema sertifikovana za ATEX i ukoliko želite da dodate neki elektronski deo, potrebna je nova sertifikacija. To međutim ne važi za mehaničke delove - nosače itd.

Easy-Laser® sistemi se mogu proširiti na sledeći način:

  • softver (A)
  • mehanički nosači (B)
  • laserski transmiteri i detektori (C)
  • ostali pribor specifičan za vaše potrebe (D)

Easy-Laser proširivost sistema

Limene podloške

Sa Easy-Laser® podloškama, poravnanje je lakše. Napravljene su od kvalitetnog nerđajućeg čelika. Za lakši prenos, manipulaciju i sortiranje, nudimo i kofere sa podloškama.

Naša zvezda vodilja je jednostavnost i lakoća rukovanja

Merenje i poravnanje treba da je jednostavno! To je osnovna filozofija koja se provlači kroz sve Easy-Laser sisteme. Jednostavnost podrazumeva; laku montaža merne opreme, lako merenje, lako razumevanje izmerenih vrednosti, i lako poravnanje mašine. Jednostavno za upotrebu = brzo i efikasno. Obećavamo vam da Easy-Laser® zaslužuje svoje ime!

Garantujemo najviši kvalitet i pouzdanost

Easy-Laser® se koristi tamo gde kod ljudi moraju da imaju 100% poverenje u svoj alat. Za najbolju pouzdanost i stabilnost merenja koristimo aluminijum ili nerđajući čelik na najvažnijim delovima uređaja. Zbog toga naši uređaji imaju dug životni vek. Da bi vam dokazali koliko vrednujemo našu garanciju, nudimo 2 i 4 godine garancije na naše uređaje, u zavisnosti od tipa.